Tayyorlanish jarayoni
2. Tinguncha kartoshkani qirg'ichdan chiqarib, piyozni mayda tog'rab turiladi.
3. Hamirni yoyib kattaroq to'rtburchak qilib kesib chiqiladi.
4. Honimni 2 hil usulda tugsa bo'ladi. Biri mantiga o'xshab, ikkinchisi esa xamirni chetiga masalliqni solib chekkalarini yopib chiqiladi. Qay usulda qilish hoxishingiz
Bu 2-usul
5. Ustini yog'lab ustma-ust tahlab chiqiladi. Teshiklariga joy qolishi kk. Bo'lmasa pishmay qoladi. Baland olovga 50 minutga qo'yiladi
6. Xonim pishguncha tomat tayyorlaniladi. 1 kattaroq Piyozni mayda tog'rab tilla rang bo'guncha qovurib, so'ng 3 osh qoshiq tomatniy pasta solib ozgina qovurib suv solinadi.
7. Tabga qarab tuz, shakar solinib 15-20 daqiqa qaynatiladi.
8. Tayyor xonimni tog'orachaga orasiga sousini qo'yib ustma-ust terib chiqiladi. Ustini selofan 1 sotga yopib qo'yiladi.
7. Tabga qarab tuz, shakar solinib 15-20 daqiqa qaynatiladi.
8. Tayyor xonimni tog'orachaga orasiga sousini qo'yib ustma-ust terib chiqiladi. Ustini selofan 1 sotga yopib qo'yiladi.
1 комментарий:
Salom, ustini selofan bn 1 soat ga yopib qo'yilsa aynib qolmaydimi?
Отправить комментарий