Retseptni instagramdagi @dunyo_taomlari profilidan olgandim, juda mazali chiqti. Profil egasiga Tashakkur :-)
Kerakli mahsulotlar
700-800 gr tovuq (18 ta kabob uchun)
2 ta piyoz
4 dona sarimsoq piyoz
1 ta tuhum
yarimta baton non
100 ml sut yoki suv
ziravorlar
200 ml kungaboqar yog'i
3-4 ta bulg'or qalampiri (balgarskiy)
1 ta pomidor
0.5 kg kartoshka
Tayyorlanishi
Tovuq, 1 ta piyoz, sarimsoq piyoz hammasi qiymalagichdan o'tkazib, 1 ta tuhum va yarimta baton non bilan ozroq sutga ivitilib massaga solinadi va yaxshilab aralashtiriladi
Massaga ta'bga ko'ra ziravorlar solinadi. Men Imbir, Koriandr ( kashnich urug'i), zira , perets qora va qizilidan soldim.
Kosachaga suv olinib , qo'lni ho'llab shakl yasaladi. Qo'l quruq bo'lsa massa yopishishi mumkin. Hoxlasangiz talqonga , hoxlasangiz unga bulg'ab oling.
So'ng O'rta olovda tovaga qo'yib , orqa oldi bilan qizartirib pishirib olinadi
Qozonga 1 ta piyoz solib, nomiga qovurib olinadi, keyin 3-4 ta bulg'or qalampirini solib, uni ham nomiga qovurib olinadi, 1 ta pomidor solib, biroz qovurilgach , kartoshka tog'ralib u ham solinadi va tahminan yarim piyola suv solinadi.
5. So'ng ustidan kabobchalarni tahlab, 35-40 daqida dimlanadi
Ta'bga ko'ra bezatib , dasturxonga tortiq qilishingiz mumkin
Yoqimli ishtaha :-)
Комментариев нет:
Отправить комментарий