100 gr sariyog' yoki margarin
150 ml sut
1 ta tuhum
1 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq droja
Ustiga masalliqlar ta'bga ko'ra solinadi.
hoxlasangiz qiymali, tovuqli, kolbasali qilib.
balgarskiy, ko'katlar, pomidor kk bo'ladi
Tayyorlanish jarayoni
Sariyog' eritilib , sut qo'shiladi, so'ng qolgan masalliqlar droja , tuz, tuhum qo'shib yaxshilab aralashtiriladi.
qo'lga yopishmaydigan yumshoq hamir bo'guncha un solib, issiq joyga uhlashga qo'yiladi)))
hamir uhlab, semirib chiqqandan so'ng.)) ikkiga bo'lib olamiz. men tortni qolipida qildim 26 sm lik
hamirni yoyib ustiga ketchup yoki tomat surtiladi
Avval go'shtli mahsulotlar terib chiqiladi. men Go'sht bn piyozni qovurib soldim
so'ng sosiska, pomidor balgarskiy, ko'katlarni sepib, duhofkaga 20 minutga qo'yiladi
20 minutdan keyin ustiga sir sepib yana 5 minut duhofkaga qo'yiladi. shu bn pitsa tayyor
yoqimli ishtaha ...
Комментариев нет:
Отправить комментарий